Menu Sluiten

Camper Huren Limburg


Camper huren limburg

Wat moet je weten als je een camper wil huren in Limburg?

Een Camper huren in Limburg, waarom niet? Want je bent altijd thuis, ook onderweg richting verre oorden. Maar ja, de aankoop vormt vaak een struikelblok.

Vele tienduizenden euro’s ben je al snel kwijt terwijl want campers van goede kwaliteit kosten heel wat geld in aanschaf. Camper huren Limburg kan dan een prima alternatief zijn, zeker voor wie blanco in het avontuur stapt. Maar hoe kom je aan een camper? En waar moet je op letten? In dit artikel gaan we dieper in op de professionele camperverhuur.De huurprijs van een camper bestaat meestal uit een basisbedrag, aangevuld met een aantal toeslagen.

Info over camper huren limburg

Wat je wil weten over Camper huren limburg

Maar wat er onder het basisbedrag valt en wat apart in rekening wordt gebracht, kan per verhuurder nogal verschillen.

Een fietsendrager, stroomkabels, verloopstekkers, een gasfles en toiletvloeistoffen zitten soms in het basispakket, maar worden soms ook als uitgiftekosten apart in rekening gebracht.

Een schotel, een televisie, een dvd-speler, een navigatiesysteem, sneeuwkettingen en winterbanen zitten zelden in het basispakket.Soms is een camper camper huren Limburg niet standaard voorzien van serviesgoed of potten en pannen. Dan wordt een serviespakket als extra aangeboden. Hetzelfde geldt voor een eventueel te huren handdoekenset, beddengoed of een campingstoelenset.

Het is dus zaak om bij een prijsvergelijking deze factoren mee te wegen als je een camper wil huren in Limburg.

Wie de extra’s niet nodig heeft, kan voordeliger uit zijn met een camper met een mager basispakket.

Meer info over camper huren limburg nu op www.huurjecamper.be.

Tags

Camper Huren Limburg |