Menu Sluiten

Camper Huren Sint-truiden


Camper huren sint-truiden

Huur een camper in Sint Truiden en bezoek met jouw huurcamper het veelzijdige land. Ultieme vrijheid.

Dat is wat u ervaart wanneer u kiest voor een campervakantie. Kiest u ervoor om een camper te huren dan kiest u voor gemak. Want hoe lang uw reis ook duurt: u heeft alles binnen handbereik. Van slaapplaats tot koelkast én uw eigen toilet. Ook wanneer u kiest voor een avontuurlijke trip door ruige gebieden.

Camper huren in Sint Truiden zijn er in soorten en maten. Al voor 500 euro huur je in het laagseizoen een eenvoudig model. De duurste – en grootste – kost rond de 1000 euro per week in het laagseizoen, maar dan voel je je ook meteen king of the road.

Het grote voordeel van een camper is dat je niet tijdsgebonden dient te reizen en gebonden bent aan een bepaalde eindbestemming of locatie.

Info over camper huren sint-truiden

Wetenswaardigheden over Camper huren sint-truiden

In het hoogseizoen liggen de huurprijzen om een camer te huren in Sint-Truiden een paar honderd euro hoger. Verhuurders adviseren om niet alleen af te gaan op de prijzen op internet. Die tarieven zijn vrij ondoorgrondelijk. Bij het ene verhuurbedrijf zijn allerlei extra’s bij de prijs inbegrepen, bij het andere moet je daar apart voor betalen. De prijs wordt bepaald door de omvang en de uitvoering. Hoe meer luxe je wenst in je camer des te duurder het prijskaartje uiteraard zal zijn.

Meer info over camper huren sint-truiden nu op www.huurjecamper.be.

Tags

Camper Huren Sint-truiden |